به انجمن سخنان بزرگان خوش آمدید
جملات ناب , سخنان ناب 20
جملات ناب , سخنان ناب 19
جملات ناب , سخنان ناب 18
جملات ناب , سخنان ناب 17
جملات ناب , سخنان ناب 16
جملات ناب , سخنان ناب 15
جملات ناب , سخنان ناب 14
جملات ناب , سخنان ناب 13
جملات ناب , سخنان ناب 12
جملات ناب , سخنان ناب 11
جملات ناب , سخنان ناب 10
جملات ناب , سخنان ناب 9
جملات ناب , سخنان ناب 8
جملات ناب , سخنان ناب 7
جملات ناب , سخنان ناب 6
جملات ناب , سخنان ناب 5
جملات ناب , سخنان ناب 4
جملات ناب , سخنان ناب 3
جملات ناب , سخنان ناب 2
جملات ناب , سخنان ناب 1
The Global Philosophy of Orodism
المواضيع الأخيرة
جستجو
سحابة الكلمات الدلالية
چه رذل و فرومایه هستند کسانی که هدفشان، تاختن به شان و آبروی دیگران است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
چه رذل و فرومایه هستند کسانی که هدفشان، تاختن به شان و آبروی دیگران است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کوشش کنید همسرتان را از شهر و دیار خویش برگزینید، نبود ریشه های فرهنگی همسو، سختی به بار می آورد. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کوشش کنیم، زندگی زناشویی آشنایان و بستگانمان، از هم گسیخته نشود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
پیمان زناشویی آسان، ارزشمند است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
سخت نمودن پیمان زناشویی، به نام ارزش نهادن به سنت ها درست نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
گل زرد رنگ همیشه بهار، سرشار از مهر است، می توان با دادن شاخه ای از آن، پیمان زناشویی بست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
کوشش کنیم، زندگی زناشویی آشنایان و بستگانمان، از هم گسیخته نشود. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
پیمان زناشویی آسان، ارزشمند است. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
سخت نمودن پیمان زناشویی، به نام ارزش نهادن به سنت ها درست نیست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
گل زرد رنگ همیشه بهار، سرشار از مهر است، می توان با دادن شاخه ای از آن، پیمان زناشویی بست. استاد فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
شایان- تعداد پستها : 447
جایگاه : 0
مواضيع مماثلة
» آدمیان پستی هستند که با آبروی دیگران بازی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» خودخواه ترین آدمیان، آنانی هستند که چشمان خود را بر سرنوشت دیگران بسته اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسانی که بیم از دست دادن جایگاه خویش را دارند، همواره فریاد می کشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسانی که پیوسته از دشمن خویش یاد می کنند، نادانسته، او را بزرگ و بزرگتر می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» تنها بزهکاران از دیدن اشک دیگران شاد می گردند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» خودخواه ترین آدمیان، آنانی هستند که چشمان خود را بر سرنوشت دیگران بسته اند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسانی که بیم از دست دادن جایگاه خویش را دارند، همواره فریاد می کشند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» کسانی که پیوسته از دشمن خویش یاد می کنند، نادانسته، او را بزرگ و بزرگتر می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» تنها بزهکاران از دیدن اشک دیگران شاد می گردند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی